Політика конфіденційності


Згода
на обробку персональних даних в базі персональних даних «Клієнтський файл»



___________________________________________________________________________ («Клієнт») цим надає свою однозначну згоду на обробку (збирання, реєстрацію, накопичення, зберігання, адаптування, зміну, поновлення, оновлення, використання та поширення, знеособлення та знищення тощо) добровільно наданих ним персональних даних про Клієнта, а саме: ідентифікаційних даних (прізвище, ім'я, по батькові), особистих відомостей (дата народження, стать тощо), контактної інформації (номери телефонів, електронні та поштові адреси тощо), паспортних даних (серія та номер паспорту, ким і коли виданий), адреси місця реєстрації та проживання, реєстраційного номеру облікової картки платника податків (податковий номер), даних про транспортний засіб (марка, модель, колір та номер кузова (VIN), державний реєстраційний номер, рік випуску, дату продажу, пробіг на момент візиту, причини звернення: технічне обслуговування, поточний ремонт, гарантійний ремонт і т.ін.), ідентифікаційних даних користувача консьєрж-сервісу, даних посвідчення водія, відомостей про склад і членів сім'ї, відомостей про місцеперебування та/або шляхи пересування (за умови користування послугою GPS - відслідковування та/або автомобілем, обладнаним відповідним функціоналом), інших персональних даних, необхідних для реалізації визначеної нижче мети обробки, Підприємству з іноземними інвестиціями «Тойота-Україна», код ЄДРПОУ 32589471, проспект Степана Бандери, 24-Б, м. Київ 04073 («Потенційний власник»), від імені якого дані може збирати та обробляти ___________ («Розпорядник»), з метою забезпечення реалізації господарських та цивільно-правових відносин у сфері торгівлі товарами та послугами, зокрема, але не обмежуючись, продукцією під торговельними марками «Toyota» («Тойота») та/або «Lexus» («Лексус»), надання сервісних, гарантійних та інших супутніх послуг, маркетингової діяльності та діяльності з просування зазначеної продукції, досліджень ринку та споживацького попиту та інших цілей, сумісних з наведеною вище метою, на наведених нижче умовах.

Клієнт цим підтверджує, що:

  • надані Клієнтом персональні дані для реалізації зазначеної у цій Згоді мети обробки можуть поширюватись та передаватись, в тому числі, за кордон (незалежно від країни), афілійованим особам Потенційного власника, зокрема, будь-яким компаніям групи Toyota, дилерам, компаніям-партнерам, а також іншим особам, яких Потенційний власник визначає самостійно, і які час від часу залучаються в межах визначеної цією Згодою мети обробки.
  • Поширення, передача та надання доступу до персональних даних іншим особам, не потребуватимуть отримання окремої згоди на такі дії або надання окремого повідомлення Клієнту;
  • Клієнт повідомлятиме Потенційного власника про зміну своїх персональних даних, із наданням, за необхідності, документального підтвердження.
  • ця Згода чинна протягом строку, необхідного для реалізації передбаченої нею мети обробки. Відкликання Згоди матиме наслідком припинення обробки персональних даних Клієнта на підставі цієї Згоди та може спричинити неотримання Клієнтом певної інформації про Потенційного власника, вказані вище товари та/або послуги.
Клієнт цим повідомлений про Потенційного власника, склад, зміст та мету обробки своїх персональних даних, а також про осіб, яким передаються його персональні дані, свої права, передбачені ст. 8 Закону України «Про захист персональних даних»: (I) знати про джерела збирання, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) Потенційного власника чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом; (II) отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються персональні дані; (III) на доступ до своїх персональних даних; (IV) отримувати не пізніш як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи обробляються персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних; (V) пред’являти вмотивовану вимогу Потенційному власнику персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних, (VI) пред’являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким Власником та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними; (VII) на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв'язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи; (VIII) звертатися із скаргами на обробку своїх персональних даних до Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини або до суду; (IX) застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних; (X) вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди; (XI) відкликати згоду на обробку персональних даних; (XII) знати механізм автоматичної обробки персональних даних; (XIII) на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки.



____________________________________________________________________________
                  (підпис)              (прізвище, ім'я та по батькові Клієнта)  


  
«     »    201__ року